sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Comeback 2015!

Ihanaa ja onnellista alkanutta vuotta aivan jokaiselle!

Niin kuin olette varmasti huomanneet, on Sofin blogi pitänyt hiljaiseloa aika kauan, tuommoinen puolen vuoden breikki tuli pidettyä ihan huomaamatta. Aloitin itse syksyllä opinnot uudessa koulussa ja samanaikaisesti kun vielä teen töitä (ja siihen kaikki muut menot vielä päälle), niin on kirjoittaminen vapaa-ajan harrastuksena jäänyt. Tämän hiljaiselon aikana Sofi on muun muassa kerennyt täyttää kaksi vuotta ja viettää elämänsä kolmannen joulunkin. Aika juoksee vauhdilla!

Hiljaiseloa elämä Sofin kanssa ei kuitenkaan ole totisesti ollut, vaan koko ajan ollaan tässä kaikenlaista touhuiltu! Sofin kanssa ollaan koko syksy harrastettu aktiivisesti agilitya Taitavien Tassujen järjestämän agilityn jatkokurssin merkeissä. Huomenna onkin kurssin viimeinen kerta, ja tarkoituksena olisi keskustella harrastuksen jatkosta kurssin ohjaajan kanssa. Sen verran paljon se Sofi tuosta agilitysta nauttii, että kyllä se harrastus on tullut meidän elämäämme jäädäkseen!

Eräs talvinen sunnuntai meillä oli kunnon shelttitreffit eräässä lammasaitauksessa. Shelttitapaamisiin on täällä seudulla osallistunut vaihtelevasti shelttejä omistajineen, kuitenkin tosi mukavasti on aktiivisia, ja olen itsekin saanut tutustua tosi kivohin uusiin tyyppeihin. Plus Sofi rakastaa leikkiä muiden rotutovereidensa kanssa! Tällä kertaa shelttejä oli leikkimässä viisi tai kuusi. Oli kyllä erittäin hauskaa katsella karvakamujen leikkejä, kun itsekin oli onneksi tajunnut pukeutua lämpimästi pakkassäähän. Mukana menossa oli myös shelttinsä kanssa luottokuvaajamme Tiina, joka on kyllä erittäin taitava kuvaamaan noita touhupeppuja! Mielettömän ihania vauhtikuvia oli tosiaan Tiina saanut vangittua kameraansa, ja muutenkin tosi reilua ja kilttiä, että hän jakaa noita täydellisiä taideteoksiaan myös meidän kaikkien silmäniloksi. Kiitos Tiinalle, ja eiköhän anneta kuvien puhua puolestaan!


Valikoin vain kuvia, joissa Sofi on pääosassa, etten ilman lupia julkaise muiden koiruuksien poseerauksia. Vauhdin hurmaa kuitenkin kuvissa on havaittavissa, eikös? :)


3 kommenttia: