keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Sofi & Nappi

Ollaan nyt vierailtu useita kertoja Muuramessa poikaystäväni perheen luona, jotta Sofi ja perheen Suomenlapinkoira Nappi ystävystyisivät. Heistä on kyllä tullut suloinen parivaljakko. Nappi on tosiaan narttu, joka nauttii Sofin hoivaamisesta ja paimentamisesta. Maanantaina käytiin neljästään pidemmällä lenkillä: Sofi, Nappi, minä ja poikaystäväni. Siellä ei harmillisesti sattunut olemaan kameraa mukana, mutta poikaystäväni otti kyllä puhelimellaan jotakin kuvia. En ole vielä ehtinyt selaita niiden laatua, mutta teen sen kyllä.

Tässä kuitenkin muutamia otoksia Napin ja Sofin leikeistä:


Koiruuksilla on vielä aikamoisesti kokoeroa, joten leikkejä täytyy aina vähän tarkkailla. Kumpikin kuitenkin ottaa touhut onneksi pilke silmäkulmassa, vaikka se vähän liian riehakkaalta näyttäisikin meidän ihmisten silmään. Ihanaa, että meidän tytöillä on nyt toisensa kavereinaan. 



Eilen annettiin Sofille taas matolääke ja varattiin aika seuraavaan rokotukseen (kahden viikon kuluttua). Aika tuntuu menevän hirrrrmuisen nopeasti! Luin jostakin oppaasta, että pennun ikä kahdeksasta viikosta 16 viikkoon saakka on erittäin tärkeää aikaa kasvatuksellisesti. Otettava siis kunnon loppukiri kaikessa kasvatuksessa, jotta Sofi ehtii nähdä vielä paljon uusia paikkoja ja asioita! En halua, että mikään pelottaa sitä tulevaisuudessa. Sen rokotuksen jälkeen lähdetään sitten kunnolla tutustumaan kaupungin vilskeeseen, koirapuistoihin ja muihin vähän yleisimpiin paikkoihin. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti