maanantai 15. lokakuuta 2012

Sofi 13 viikkoa!

Viime lauantaina Sofi täytti tasan 13 viikkoa, jonka kunniaksi minä ja Sofi lähdimme yhdessä Muurameen vanhempieni luokse. Yritimme taas treffailla kissojen kanssa, mutta pääasiallisesti menimme ulos riehumaan. Omalla asunnollamme Lutakossa kun ei oikein ole mahdollisuutta päästää koiraa pihalle telmimään. Sofi nauttikin olostaan pihalla täysin siemauksin! Harjoittelimme temppuja, koska Sofilla on vaikeuksia keskittyä ulkona, tietenkin kun siellä on kaikkea paljon mielenkiintoisempaa kuin emännän huudot ja käskyt. Sofi kyllä juoksee innoissaan luokseni aina kun pyydän ja lauantaina keskittyi hyvin temppuihinkin. Heittelimme tennispalloa, mutta enimmäkseen halusin neidin päästelevän höyryjä ja energiaa, haha!


Mun vanhemmat oli just samana aamuna haravoinneet lehtiä ja näistä lehtikasoista muodostuikin Sofille erityisen hauskoja leikkipaikkoja! Heittelimme lehtiä ja Sofi oli aivan hurmoksessa! Onneksi sain otettua tuon edellä olevan kuvan! Tulee niin hyvä fiilis tuota kuvaa katsoessa. Voiko enää olla mitään kauniimpaa? Ei syksy olekaan yhtään hassumpi vuodenaika.Noin tarkkaavaisesti Sofi pysähtyi kuuntelemaan, mitä asiaa meillä oli. Siispä toimiva hetki ottaa lisää kuvia!


Seisontakuva. 


Lopuksi vielä tällainen nätti kuva, kun Sofi on jo vähän väsähtänyt kaiken sen riehumisen jälkeen ja jaksaa jopa istua rauhassa! Tekee kyllä tosi hyvää pennulle ja sen kropalle päästä kirmailemaan vapaana ja nauttimaan vauhdin hurmasta!


Tässä Sofi ja kissamme Pico ja Viivi. Pico tuo edessä oleva suurempi kolli, joka täytti heinäkuussa yhdeksän vuotta. Viivi on taka-alalla seisova, sirompi neiti, jolle tulee itsenäisyyspäivänä kahdeksan vuotta täyteen. Aika vanhoja kissoja siis jo, mutta sitäkin ihanampia ja rakkaampia! Tässä kuvassa siis kaikki elämäni eläimet! <3 2 kommenttia:

  1. Sofi on niin nätti! <3 Rakenne näkyy tuossa seisontakuvassa loistavasti :)

    VastaaPoista
  2. Niin on! <3 Sinun kasvattisi! Minun mussukka! Hienoa :)

    VastaaPoista