perjantai 11. tammikuuta 2013

Sofi & Kilpailun voitto

Eilen minua odotti sähköpostissa erittäin iloinen yllätys! Nimittäin Sofi oli voittanut Etelä-Suomen shetlanninlammaskoirat Ry:n järjestämässä kuvakilpailussa, jossa valittiin kuvia vuoden 2013 seinäkalenteriin. Tuossa loppuvuodesta joku taisi mainostaa kilpailua Shelttiryhmässä Facebookissa, jolloin päätin osallistua siihen lähettämällä Sofista vain yhden joulukuvan, jota käytin myös joulukorteissa. Ajattelin heti, että ei me voida pärjätä, koska kuvakin kävisi vain joulukuun kohdalle.

Olinkin sitten unohtanut lahjakkaasti koko kilpailun, kunnes eilen sähköpostiini oli ilmestynyt viesti, jossa meitä onniteltiin kalenteriin pääsystä! :) Wuhuu, siellä se meidän Miss Joulukuu nyt poseeraa shelttikalenterissa! <3 Nuo kaikki koirat tuossa kalenterissa näyttävät kyllä niin ihanilta ja valloittavilta! Kalenteriin oli muutenkin valittu tosi osuvia kuvia - juuri kyseisiin kuukausiin sopivia maisemiltaan ja tunnelmiltaan.

Kalenterin voi käydä katsastamassa tässä osoitteessa: http://etelasuomensheltit.net/PDF/Kalenteri2013v21.pdf . Sen voi myös tulostaa omaan käyttöön!

Sitten vielä pari kuvaa tilanteesta, kun yhtenä iltana Sofi niin söpösti makoili sohvalla tuon pehmolelun kanssa!

Sofi makoilemassa pehmopupun kanssa. :)

Sitten pupu onkin jo Sofin suussa. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti