maanantai 12. marraskuuta 2012

BFF Sofi & Nappi

Lauantaina veimme Sofin Muurameen hoitoon avomieheni vanhempien luokse, koska meillä molemmilla oli pitkät päivät töissä. Avomieheni äiti oli hoitanut Sofia tosi hienosti ja neiti oli saanut painia koko päivän parhaan kaverinsa Napin kanssa. Kiitos tosi paljon Sofin hyvästä hoidosta ja kivoista kuvista! P.S. Ei ihme, että shelttineitimme nukkui aivan koko illan!

Sunnuntaina lähdin aamusta avomieheni kanssa koiranäyttelyyn, joka siis järjestettiin 10.-11.11. Jyväskylän Paviljongissa, noin 200m meidän kämpiltä. Halusin päästä näkemään, miten näyttelyissä hommat toimivat, koska en ole aiemmin niissä käynyt ja olen kuitenkin Sofia viemässä lähitulevaisuudessa näyttelyihin. :) Lähinnä katseltiin shelttien arvosteluja, mutta pyörähdettiin myös ihailemassa koiratanssinäytöstä. Wau, oli kyllä mahtavaa! :)

Koiranäyttelyn jälkeen lähdin vanhempieni luokse juhlistamaan isäinpäivää, Sofi mukanani. Vietettiin taas oikein mahtavat riehumis- ja koulutussessiot takapihalla. Aina se vaan on niin ihanaa nähdä, miten Sofi nauttii vapaana kirmailusta! Viime viikon uimapaikalla olojen aikana Sofi ei aina kuunnellut tai totellut minua, kun kutsuin sitä. Eilen oli meininki kuitenkin aivan toinen - meidän tokoilut meni ihan älyttömän hienosti! Ei varmaan kannattais näin hehkuttaa, tulee pian takapakkia. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa tokoilua. Eikä yhtään enää jännitä pentukoulu, joka tosiaan alkaa joulukuun 12. päivä. :)

Pistelen sunnuntain kuvia blogiin myöhemmin (ovat vielä puhelimessani), sekä koiranäyttelystä että meidän takapihalta. Äsken opeteltiin Sofin kanssa "kasia" eli jalkojeni välistä pujottelua kasikuviota tehden. Juuston avulla se siis sujuukin, mutta joku päivä me tehdään se tuosta vain! ;) Innostuin niin paljon tuontapaisten temppujen opettelusta sen koiratanssi-shown nähtyäni. :)

Katsellaan mitä kaikenlaista touhua tähän viikkoon mahtuukaan! :)   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti