maanantai 17. joulukuuta 2012

Sofi & hammaskeiju

Ajattelin kertoa teille hieman Sofin hampaidenlähdöstä! Eräs päivä tultuani koulusta kotiin huomasin eteisen lattialla hieman punertavan luun. Silloin jo aavistelin, että olisikohan voinut taas joku hammas irrota Sofin pienestä ja sievästä suusta. Neidiltä on jo aiemmin lähtenyt hampaita, mutta nyt ilokseni huomasin yhden kulmahampaista irronneen! Heti seuraavana päivänä leikkiessäni vetoleikkejä Sofin kanssa, toinen alakulmahammas tarttui leluun kiinni. Nyt siis alakulmikset lähteneet, mutta yläkerran torahampaat istuvat tiukemmassa. Eiköhän nekin sieltä irtoile pikkuhiljaa niin saa neiti kokonaan uuden purukaluston. (Päivityksen nimestä huolimatta heitin hampaan kyllä heti roskiin, en suinkaan antanut hammaskeijun tehdä taikojaan.)

Olen myös löytänyt täydellisen koulutusherkun pentukoulun ensimmäiselle oppitunnille! Nimittäin Sinisen Lenkin! Tiedän, ettei se ole mikään terveellisin vaihtoehto. Kouluttaja kuitenkin huomautti, että namien tulee olla juuri niitä koiran parhaimpia mahdollisia, jotta koulutus onnistuisi. Vaikka hän puhui kaikenlaisista  terveellisimmistäkin vaihtoehdoista, taidan päätyä tähän suomalaisten "ikivihreään" suosikkiin! Haha. Oltiin juuri äsken uimapaikalla, ja Sofi olisi ollut valmis vaikka minkälaisiin tempauksiin yhden pienen makkaranpalan tähden.

Ollaan nyt treenailtu huvikseen jalkojen välistä pujottelua kahdella eri tavalla. Eipä siitä mitään suurempaa hyötyä ole tätä yhteiskuntaa ajatellen, mutta mukavaa yhdessäoloa ja valmentavaa harjoitusta agility-keppejä ajatellen.

Mukavaa joulun odotusta kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti