maanantai 7. tammikuuta 2013

Sofi & Murkkuikä?

Tajusin muutama päivä sitten, että yhä niin pienenä pentuna pitämäni Sofi täytti jonkin aikaa sitten puoli vuotta! <3 Aika on mennyt todella nopeasti. Kohta sitä ollaankin jo ihan aikuisen koiran mitoissa!

Loppiaisen kunniaksi harrastin Sofin kanssa tyttöjen juttuja - järjestin neidille kunnon kauneushoitolan. Harjasimme hampaat, kampasimme ja harjasimme kiiltävän turkin sekä teimme "korvaremontin". Olen stressannut paljon shelttien korvien oikeasta asennosta ja yrittänyt parhaani saada Sofille ns. täydelliset sheltin korvat. Tänään irrotin viimeisetkin liiman rippeet Sofin korvista - nyt näyttävät ainakin symmetrisiltä toisiinsa nähden. Toivottavasti ne ovat nyt priimaa!

Sitten otettiin Sofista puolivuotismitat:
Korkeus 34,7 cm
Paino 6,3 kg

Iltapäivän vietimmekin järven jäällä :)

P.S. Sofilla on varmaan jonkinlainen murkkuikä päällä! Eräs ilta se repi tyynyn irti pedistään ja alkoi pökkimään sitä kuin joku uros. Taitaa olla meidän neidillä vähän sukupuoli hukassa, etsii itseään ihmetellen mikä oikein on! *haha* Sitten lauantaina tultuani töistä kotona odotti kunnon värisuora - pissa ja kakka valkoisella matolla sekä oksennus sohvalla. Joo-o... Kyllä se tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti