tiistai 1. tammikuuta 2013

Sofi & Uusivuosi 2013

Eilen hyvästeltiin vuosi 2012! Vuoden ehdottomasti tärkein ja muistettavin kohokohta oli Sofin syntyminen ja saapuminen elämääni. En  voisi toivoa parempaa koiraa kuin Sofi.

Etukäteen vähän jouduin jännittämään, miten Sofin ensimmäinen uudenvuodenaatto menisi, koska rakettien pauke saattaa usein saada kotieläimet paniikkiin. Ainakin perheeni kissat yleensä majoittuvat koko illaksi saunaan turvaan eivätkä osaa nukkua yhtään. Suureksi ilokseni pauke ja räjähtely ei edes kuulunut asuntomme sisälle, joten Sofi sai olla koko illan rauhallisin mielin. Meillä oli myös kavereita kylässä, joten Sofin huomion vei ehdottomasti mielenkiintoiset vieraat ja heidän huomionosoituksensa. Myös musiikki ja herkut auttoivat. Ulkona kaikista kimeimpiä ääniä aiheuttavat raketit saivat Sofin pelästymään hieman, mutta muuten meni kyllä loistavasti.Sitten vähän vanhempia tapahtumia. Viikonloppuna minulla oli vihdoinkin vapaata töistä, joten sain viettää kunnolla aikaa Sofin kanssa. Lauantaille sattui vieläpä mahtava sää, joten lähdettiin järven jäälle lenkille. Jäällä on niin ihana lenkkeillä, kun Sofikin saa liikkua vapaasti.Huolestuin viime viikolla, kun huomasin Sofin hampaita katsoessani, että yksi kulmahampaista oli kasvamassa alkuperäisen viereen. Päätin soittaa eläinlääkärille varatakseni ajan hampaanpoistoon - hoitaja kyseli lisätietoja Sofista, rodusta ym. ja oli sitä mieltä, ettei hammas lähde enää itsestään. Hampaanpoiston olisi ollut määrä tapahtua huomenna. Onnekseni hammas irtosi puhelinsoittoa seuranneena yönä, joten pystyin peruuttamaan koko jutun. Olen kyllä erittäin helpottunut, että operaation sai peruuttaa, Sofi olisi kuitenkin jouduttu nukuttamaan ja muutenkin koko homma olisi varmaan tullut kalliiksi.


Tänään onkin uuden vuoden ensimmäinen päivä, ja mahtavilla fiiliksillä odotan, mitä kaikkea tämä vuosi tuo tullessaan. Toivottavasti mielettömästi erilaisia ihania hetkiä rakkaan koirani kanssa. Uudenvuodenlupaukseni onkin huolehtia Sofista parhain mahdollisin keinoin. Onhan se vaan niin ihana tyttö!

Onnellista uutta vuotta 2013 jokaiselle!

2 kommenttia:

  1. Kissat oli nyt meidän kanssa olkkarissa peloissaan, kun saunassa oli niin märkää. :3 Sitten kun oltiin ulkona kattomassa raketteja, niin raukat oli menny sängyn alle piiloon. ♥
    Mut tosi kiva, että teillä meni uv kivasti! Vähän jänskättiin sitä neljään pekkaan, että miten teillä siellä uv oikein meni. :D

    VastaaPoista
  2. Juu äitikin kertoi, että ne olivat taas olleet hieman peloissaan eivätkä malttaneet nukkua. :s Seuraava päivä olikin sitten mennyt nukkuessa. :) Ja hyvin meillä onneksi meni! Oli kämpässä musiikkia ja eloa sen verran, ettei ulkoa äänet kantautuneet!

    VastaaPoista